X Du bruger en forældet browser, som kan give problemer på Minlæring. Skift fx til Google Chrome for at løse problemet.

FRANSKGRAM Basis er målrettet den nødvendige basisgrammatik til brug i undervisningen i 1.g og i starten af 2.g. I 11 nøje udvalgte kapitler præsenteres eleven for den væsentlige franske grammatik, hvor eleverne kan træne i varierede øvelser i flere sværhedsgrader.

Teorien præsenteres altid i tekst og video sammen med forskellige typer øvelser, så eleverne løbende kan træne grammatikken. Øvelserne findes i flere sværhedsgrader, hvormed undervisningen let kan differentieres. Eleverne kan på egen hånd bevæge sig videre fra lette til svære øvelser, og de får øjeblikkelig feedback af systemet. FRANSKGRAM Basis indeholder også et forslag til en progressionsplan, som gør det nemt at integrere FRANSKGRAM Basis direkte i din undervisning.

Du får også adgang til en startscreening, som tester eleverne i sprogbrug, grammatik, læsehastighed, læseforståelse og ordforråd. Der er lagt vægt på områder, eleverne forventes at kunne beherske efter folkeskolen. Dermed er screeningen oplagt at bruge efter grundforløbet til at få et hurtigt overblik over elevernes niveau.

Alexis Gratpenche